Hva ser du på bildet?

Hva ser du på bildet? Du svarer kanskje en svart prikk. Jeg svarer et stort tomrom.

Når jeg studerte grafisk design ble vi opplært til å gi objekter i en artikkel eller design mye luft rundt seg. Vi legger gjerne mer merke til en liten sort prikk på et stort hvitt ark, enn hvis prikken dekker hele arket.

Sannheten er at vi ofte ser hva våre øyne er opplært til å se. Vi ser prikken, men ser ikke all luften rundt. Det tomme hvite rundt er usynlig, men likevel helt nødvendig.

Sånn er det i livet og. Klarer vi å trene oss opp til å gi Gud mye rom rundt oss og i livet vårt? Hvis vi ikke lar Gud omslutte oss med hele seg kan vi fort bli selvsentrert og tar all plassen for oss selv, og ender kanskje opp med å bli altfor store egoister som ikke vil bli sett.

Gi rom for Gud rundt deg så du kan framstå synlig, som det perfekte designet Gud ønsket at du skulle være.

Du omgir meg på alle sider
og held meg fast i di hand

Du omgir meg på alle sider
og held meg fast i di hand…

Fra Du Omgir Meg av Lars Berg