Kristi himmelfartsdag

“Han løftet sine hender og velsignet dem”. Luk 24,50
Hva er det viktigste i livet ditt? For noen mennesker er det en ektefellen, barna eller annen kjær. For andre er det makt, penger, berømmelse eller alle disse. Og for andre igjen er det kanskje bekjempelse av nød, fattigdom og rasisme. For de fleste kristne er sentrum i våre liv Jesus. Når det virkelig kommer ned til det som får oss til å stå opp hver dag, er det at Jesus er sentrum; Han er hjertet av vår tilbedelse.
I dagens vers møter vi Jesus på slutten av sin jordiske reise, klar til å vende tilbake til Faderen. Han minner disiplene om hva deres oppdrag vil være når han ikke lenger er med dem. Hans budskap er enkelt: de skal være hans vitner. Så løfter Jesus opp hendene og velsigner dem.
For en bekreftelse! Jesus overlater sine disipler til å leve og lære evangeliet til tross for deres feil og mangler. Disiplene, som nå ser Jesus bli tatt inn i himmelen, er nær ved å briste av glede og en uforglemmelig opplevelse med Mesteren.
Hva er midtpunktet i livet ditt? Er det Jesus, den som gir deg glede under alle omstendigheter? Kom til hjertet av tilbedelsen , hvor det handler om Jesus.