Sadiq Khan: politikere trenger å lære godhet fra kristne

Ordføreren i London Sadiq Khan var nylig og talte på Wembley Arena,  London Carols event arrangert av Hillsong Church. Der oppfordrer han politikere å se til kirken for å ta lærdom i godhet. Bakgrunnen er hans skuffelse av dialogen som har kommet fra parlamentet de siste ukene. “En av de tingene som inspirerer meg i våre kirker er den vennlighet og godhet som han opplever fra kristne. “Kirken er flink til å behandle hverandre med høflighet og respekt, og jeg ønske politikere kunne lære av det. “Måten vi snakker sammen, hvordan vi ikke engang har tålmodighet til å høre andres argument, noe som setter folk i tvil. “

Det var 10 000 til stede på Wembley, og her takket han det kristne fellesskapet for det stor bidraget de gjør i London. Han fortalte forsamlingen at han ofte lot seg inspirere av kirken i sitt eget arbeid.

He said: “One of the great things about the Church is when they’re helping a rough sleeper or someone involved in violent crimes, they don’t say, ‘Are you a Christian? Are you practicing? What are your views?’ – they want to help you.

«Dette er inspirerer meg og det er en av de tingene jeg vil prøve å skape i mitt eget liv. “London carols er den største kirkelige førjuls hendelsen i Storbritannia. Rundt 30 000 mennesker deltar hvert år.